Suc racoritor

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cupe de inghetata de vanilie
  • 1 banana
  • 400 ml lapte
  • 10-12 cuburi de gheata

Mod de preparare

1. Se scoate inghetata din congelator si se lasa cateva minute sa se inmoaie putin.

2. Se rupe banana in 4-5 bucati.

3. Se pun inghetata, banana, laptele si cuburile de gheata intr-un blender si se mixeaza pana cand se obtine o pasta omogena.

4. Se serveste in pahare inalte.

Pofta buna!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise