Suc natural de fructe si legume

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru cca. 1 litru de suc avem nevoie de: jumatate de pepene galben mediu
  • 1 grefa
  • 1 sfecla rosie medie
  • 1 morcov mare

Mod de preparare

Curatam legumele, fructele si le taiem in bucati mari. Le trecem prin storcator de fructe si obtinem sucul. Amestecam bine si daca vreti sa fie mai subtire puteti adauga apa minerala iar vara puneti cuburi de gheata. Acest suc e foarte sanatos deoarece sfecla scade colesterolul rau, imbunatateste functionarea ficatului, grefa stimuleaza digestia, pepenele galben ajuta sistemul imunitar iar morcovul imbunatateste vederea si ajuta la o buna functionare a sistemului cardiovascular. Va urez sa fiti cat mai sanatosi!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise