Suc de capsuni

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Suc de capsuni

Ingrediente

  • Zeama de la 2 lamai
  • 2 pahare zahar
  • 8 pahare apa
  • 500 gr capsuni

Mod de preparare

Buna dimineata

Este timpul capsunilor, facem dulceturi marmelade, le servim cu frisca. Dar va intreb ce faceti cu capsuni care sunt moi????

Va dau o idee, este racoritor si sanatos: suc de capsuni.

Punem in cratita zeama de lamaie, zahar, doua pahare de apa si capsuni taiati marunt. Punem sa fiarba la foc mediu. Dupa ce a dat in clocot lasam sa fiarba 20 de minute. Luam de pe foc si adaugam cele 6 pahare de apa rece. Punem in vas de sticla si servim.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise