struguri marinati

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg destruguri
  • 1 pahar de otet de 9 grade
  • 2 pahare apa
  • 3/4 zahar
  • 6 cuisoare
  • 1 coaja de scortisoara
  • 1 lingurita rasa sare

Mod de preparare

Struguri cu coaja mai groasa si bobul mare, se spala, se inlatura boabele stricate, lovite sau patete.

Se aseaza in borcane cu ciorchine cu tot.

Otetul se fierbe cu apa, zaharul, scortisoara, cuisoarele, sarea, sa dea citeva clocote, rece, se toarna peste strugurii din borcan.

Borcanul se acopera cu celofan, se leaga si se serveste iarna la friptura de curcan, gasca sau gaina.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise