Strudel cu spanac si oua

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 8 felii): 900 g spanac congelat (intreg, nu tocat),
  • 1/2 legatura salvie,
  • 150 g branza de burduf,
  • sare,
  • piper,
  • nucsoara pisata,
  • 2 foi aluat de strudel (foitaj),
  • 5 oua fierte tari, inca un ou crud,
  • 2 linguri lapte,
  • 2 linguri seminte de susan.

Mod de preparare

Se lasa spanacul sa se decongeleze si se taie ceva mai mare. Se amesteca cu salvia tocata si cu branza de burduf faramitata si se condimenteaza cu piper si nucsoara (atentie la sare, pentru ca branza este sarata).

Se iau 2 foi de strudel (40x40 cm), se aseaza una peste alta pe un servet de bucatarie si se intinde deasupra umplutura de spanac.

Se curata ouale de coaja si se pun insirate unul dupa altul pe mijlocul aluatului. Se ruleaza apoi strudelul cu ajutorul servetului, se aseaza in tava, se unge cu oul batut cu laptele si se presara cu semintele de susan.

Se da la cuptorul incins la 200gr. si se coace circa 30 de minute.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise