Caramelizati merele cu zaharul amestecast cu scortisoara, impartiti aluatul in 3 parti egale/taiati partile laterale pe fisii si aranjati pe mijloc merele. Puneti deasupra o foaie de aluat subtire, aranjati capsunile.
Impletiti fisiile pe diagonala, luati gita impreuna cu politelenul si incet, incet il deplasati pe centrul unei tave unsa cu unt si scoateti politelena.
Dati la cuptor pentru aproximativ 45~50 minute. Focul sa nu fie mare ca sa reuseasca sa se coaca bine si foaie de aluat pusa peste mar. Presarati deasupra cu pudra de zahar amestecata cu scortisoara. Pofta mare!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise