Stiuca la cuptor

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 bucati stiuca
  • 7 ciuperci
  • 1 ceapa
  • 3 rosii
  • 1 frunza dafin
  • 15-20 boabe piper
  • 50 ml ulei
  • 250 ml apa
  • 1 bucatica de telina
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 morcov
  • sare
  • patrunjel sau busuioc(cum va place)
  • 1 lamaie

Mod de preparare

in vasul in care pregatiti pestele asezati:morcovul,telina taiat grosier,ceapa si ardeiul kapia taiate julien,,piperul, foaia de dafin ,uleiul si apa

Fierbeti legumele 20 minute

Pestele curatat se aseaza peste legumele fierte se adauga ciupercile si rosile.Se da la cuptor la foc mediu ,dupa 20 min se intoarce pestele pe cealalta parte , se mai tine la cuptor inca 15-20 minute.

Sucul de la lamaie se toarna peste peste si se presara cu verdeata.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise