1) Freci zaharul cu untul pana obti o compozitie spumoasa.Adaugi ouale, pe rand frecand in continuare, apoi treptat faina carnuta de praful de copt si framanti un aluat consistent omogen, usor de prelucrat. Lasi aluatul la rece 30 de minute.
2) Iintre tinp, bati albusurile, adaugand treptat zaharul, pana obti consistenta ferma de bezea.
3)Intinzi cu sucitorul aluatul in foaie , decupezi cu un sablon stelute, le asezi pe o tava unsa si tapetata cu faina. Presari deasupra fulgi de cocos si cu ajutorul unui sprot, adaugi cate o bezea pentru fiecare steluta.
4) Introduci tava in cuptorul preincalzit, in primele 10 minute, apoi acopericu o coala de zartie, lasi focul foarte mic si usa cuptorului intre deschisa, pana se incalzesc bezelele.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise