Se pune la fiert laptele impreuna cu zaharul, coaja de lamaie, sarea si untul. Cand incepe sa fiarba, se incorporeaza grisul si se lasa sa dea un clocot, amestecand intruna. Se acopera vasul si se lasa grisul sa se umfle circa 5 minute. Apoi se indeparteaza coaja de lamaie.
Se sparge oul si se separa albusul de galbenus. Galbenusul se introduce in gris, amestecand bine. Albusul se bate spuma si se incorporeaza si el, usor.
Se spala capsunile, se curata, se taie in doua si se aseaza pe marginea farfuriilor. La mijloc se toarna spuma de gris si deasupra se presara migdalele sau alunele zdrobite.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise