Spuma de ciocolata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr ciocolata amaruie; 50 gr unt; 50 ml smantana dulce ;2 oua; 2 lingurite de zahar pudra; 2 pliculete zahar vanilat;

Mod de preparare

Se topeste ciocolata in lapte cald ,dupa care se incorporeaza untul, cele 2 galbenusuri iar dupa ce sa racit complet compozitia se adauga albusurile batute spuma cu zaharul pudra si cele 2 vanilii. Se lasa la rece 2 ore. Se pune compozitia in pahare cu picior sau in cupe si se decoreaza cu bombonele sau fructe confiate .

Pofta buna!

Tort trio de ciocolata. Reteta de tort cu blat umed de cacao si trei feluri de ciocolata

Tort Trio de Ciocolata. Reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si trei mousse-uri fine din ciocolata neagra, cu lapte...

Piftie - racituri - de curcan

Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj

Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj este o alegere delicioasa pentru o gustare sau chiar pentru o masa...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise