Spuma de cartofi cu ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600g cartofi,
  • 500g ciuperci cham,
  • 50g unt,
  • 25g parmezan,
  • 6 rosii,
  • 4 galbenusuri,
  • 2 catei usturoi,
  • marar, sare, piper,
  • 50g cascaval.

Mod de preparare

Taiem cartofii cuburi si ii puem la fiert cu sare 30 min. preparam umplutura.Ciupercile taiate in cubulete le punem la calit in 2 linguri de ulei impreuna cu usturoiul tocat marunt, rosiile taiate si ele marunt, mararul, sarea si piperul. le calim pina se absoarbe lichidul si le dam la racorit. Cartofii fierti ii pisam si dam in cuptorul cald dar stins pe 5 min.Trecem cartofii pe foc mic, adaugam untul si amestecam timp de 8 minute. Stingem focul si adaugam

3 galbenusuri, parmezanul, sare si piper si amestecam, ese o crema moale ca sa fie lucrata.

Punem intr-un sprit crema de cartofi si facem cerculete duble pe hartia de copt in tava si le ungem cu al 4lea galbenus amestecat cu un strop de lapte sau apa.

Bagam cosuletele pe 25 min in cuptorul preincalzit la 180 grade. Cind se rumenesc umplem cosuletele cu umplutura si presuram cu cascaval, coacem 10-15 min.

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise