1. Se rad cateva fire de ciocolata si se pun deoparte pt. ornat. Restul de ciocolata, se taie bucati si se topesc in bain-marie (pe abur). Se ia apoi, vasul de pe foc.
2. Se bate frisca si se adauga intaritorul. Se lasa sa se caramelizeze zaharul, intr-o cratita. Luati o lingura din zahar si puneti deoparte, pt. ornat. Se lasa la racit si se amesteca cu untul.
3. Dulceata, se amesteca cu sucul. Cu ajutorul a doua lunguri, se iau galuste din spuma de ciocolata si se aseaza pe farfurii de desert. Se inconjoara cu sosul format din suc.
4. Se orneaza cu firele de caramel puse deoparte, ciocolata rasa si frunze de menta.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise