Spuma de capsuni

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Spuma de capsuni

Ingrediente

  • - 2 albusuri
  • - 125 gr de zahar
  • - o cana de 300 grame cu capsuni

Mod de preparare

Am batut albusurile cu mixerul si treptat am pus zaharul in acest timp mixand pana cand compozitia devine tare. Dupa ce am spalat capsunile si le-am curatat, le-am pus in blender pana ce au devenit o crema pe care am turnat-o peste albusurile batute. Se amesteca cu lingura de lemn de jos in sus pana se incorporeaza bine. Compozitia o adaugati in boluri ori castronele, le ornati dupa bunul plac si dati la rece pentru cateva momente.

P.S. Spuma se mai poate face si din banane, cirese, visine, portocale etc.

Pofta buna!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise