Spuma de branza cu jeleu de mango si capsuni

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Mascarpone
  • Ricotta
  • Crema de branza Philadelphia
  • Jeleu de fructe pregatit din mango, capsuni si zahar.
  • Piscot pentru decor
  • Sos de ciocolata

Mod de preparare

Se toarna cele 3 tipuri de branza si se spumeaza, pana se omogenizeaza complet devenind o spuma cremoasa.

Se pune zaharul intr-un vas tinut pe apa, la foc iute, in care se adauga fructele taiate cubulete si dupa 2-3 zbuciumari se lasa sa seada la racit.

Se amesteca crema de branza cu jeleul de fructe astfel obtinut si se toarna in cupe. Se orneaza cu piscot si sos de ciocolata si se serveste mesenilor flamanzi.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise