Spuma de avocado

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa
Spuma de avocado

Ingrediente

  • 1 fruct de avocado bine copt
  • 2 cepe mici
  • sare
  • piper
  • zeama de la 1/2 de lamaie.

Mod de preparare

Reteta de azi, este o reteta extrem de simpla, care se prepara in cateva minute, potrivita pentru o zi de post. Avocado se mai numeste unt vegetal sau untul saracului, dar nu la noi, unde e chiar scump. Mie imi place gustul acestui fruct si apreciez calitatile lui. Avocado este recunoscut pentru proprietatile sale de scadere a nivelului colesterolului si glicemiei, pentru proprietatile antioxidante, de protejare a ficatului si antiinflamatoare.

Taiati fructul de avocado in doua pe lung, scoateti samburele care se arunca, apoi decojiti cele 2 jumatati. Puneti fructul intr-un vas de plastic inalt, adaugati cele 2 cepe (curatate, spalate) taiate marunt, zeama de lamaie si cu un robot vertical mixati bine ingredientele pana obtineti o spuma. Sarati si piperati dupa gust. Serviti cu paine prajita.

Mai multe retete pe blogul: http://dulcesarat.blogspot.com/

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise