Spumă de strugurei

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr strugurei
  • 4 linguri de zahăr
  • 2 albuşuri
  • un pliculeţ zahăr vanilat cu scorţişoară

Mod de preparare

Spălăm strugureii şi îi rupem de pe codiţe. Separat, batem albuşurile spumă cu zahărul alb cât şi cel vanilat. După ce s-a întârit spuma, adăugăm strugureii. Eu am pus şi câteva căpşuni căci au rămas de aseară şi nu vroiam să le arunc.

Din cantităţile astea, mi-au ieşit trei boluri de spumă. Le-am decorat la final cu câteva fructe, pentru impresie degustativă. Un desert uşor şi ideal pentru o duminică după-amiază.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise