Spinari de pui umplute cu ficatei de pui.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 spinari
  • 1kg ficatei
  • 2 rosii potrivite
  • sare
  • piper
  • supco
  • ulei.

Mod de preparare

Spinarile se spala, usuca, sareaza si se asaza in tava cu partea deschisa in sus.Sub spinari se pune foarte putin ulei. Ficatei se curata, spala si intr-un bol se amesteca cu sare, piper,supco, putin ulei si rosiile taiate foarte marunt.Se umplu spinarile. Se dau la cuptorul incins la 180 grade timp de 20 minute. Se intorc spinarile astfel incit umplutura de ficatei sa ramina dedesubt si se mai lasa la cuptor inca 20 minute.Ce rezulta este deadreptul deosebit, sosul rezultat si mai ales textura ficateilor sint demne de a fi mincate si apreciate asa cum se cuvine. Pofta buna.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise