Sparanghel cu muguri de pin bio

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 legatura sparanghel
  • 3 linguri de ulei de măsline
  • 1 / 3 cana muguri de pin
  • 1 / 3 ceasca merisor uscat (cu infuzii de mar, lamaie sau simplu)
  • 1 lingurita de sare

Mod de preparare

1. Se indeparteaza capetele lemnoase ale sparanghelului.

2. Incalziti uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu.

3. Se amestecă mugurii de pin, merisorul şi sarea timp de 5 minute.

4. Adaugati sparanghelul intreg pana si lasati la foc mediu pana cand tulpinile capata o culoare verde lucioasa.

5. Se serveste pe un platou cu bucatele de fructe uscate deasupra (merisor, afine, coacaze).

Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios

Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...

Mucenici moldovenesti

Reteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...

Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasa

Descopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise