Este o garnitura foarte simpla de facut, dar si foarte gustoasa. Se curata spanacul si se spala in mai multe ape. Intr-o tigaie se se pune uleiul la incins, dupa care se adauga cateii de usturoi taiati felii , ardeiul iute taiat in bucatele si sarea. Cind sa inblonzit usturoiul se pune spanacul cu 1 lingura 2 de apa. Se acopera cu un capac si la foc foarte dulce il lasam sa se inmoie. Dupa ce spanacul sa inmuiat, il facem sa se prajeasca un pic, saltindu-l foarte des. E simplu si usor de facut. Daca nu avem spanac proaspat putem face si cu cel din pungi congelat.Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise