Spanac in chifla cu susan

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg spanac
  • 2 cepe mari
  • 2 linguri ulei sau o nuca de unt
  • sare
  • piper
  • bulion

Mod de preparare

Spanacul se curata si se spala, apoi se pune la fiert, in apa clocotita cu putina sare.

Ceapa se taie marunt, apoi se caleste in ulei sau unt. Dupa ce spanacul s-a fiert, se adauga peste ceapa calita, punand un pic din apa ramasa de la fiert, se condimenteaza si se mai lasa un pic sa fiarba. Aproape de sfarsit se adauga si o lingura de bulion.

Se serveste cu oua ochiuri. Pofta buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise