Spanac cu smantana

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr spanac
  • 1 ceapa mare
  • 2 linguri de gris
  • 2 linguri de smantana
  • sare dupa gust
  • 70 ml ulei
  • 50 ml apa

Mod de preparare

Spanacul se curata bine si se clateste in cat mai multe ape. Se pune la fiert o oala cu apa in care, atunci cand a fiert, adaugam spanacul. Scoatem spanacul intr-o strecuratoare de plastic si-l lasam sa se scurga natural(nu-l stoarcem). Il taiem bucati de 2-3 cm. Separat taiem ceapa cuburi si o punem intr-un vas impreuna cu apa si uleiul. Cand ceapa a fiert adaugam spanacul si lasam sa fiarba 5 minute, dupa care adaugam grisul si omogenizam repede. Dupa ce a fiert grisul, maxim 5 minute, adaugam smantana si omogenizam repede. Lasam 5 minute pe foc si inchidem. Se serveste cald, ca si garnitura.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise