Tocăm ceapa şi usturoiul.
Fierbem spanacul cam 7-8 minute, îl scurgem bine de apă şi îl pasăm.
Punem ceapa şi usturoiul la călit într-o lingură de ulei de măsline. După ce acestea s-au rumenit puţin, adăugăm şi spanacul pasat.
Separat, călim puţină făină în ulei de măsline sau unt pentru a face rântaşul.
Adăugăm răntaşul şi cele 2-3 linguri de lapte peste spanac. Amestecăm bine.
Asezonăm cu sare şi piper şi aşteptăm să fiarbă. După ce spanacul a dat de câteva ori în clocot, amestecăm din nou şi oprim focul.
Într-o altă tigaie, turnăm puţin ulei de măsline pentru a pregati ouăle ochiuri. După ce sunt gata, le aşezăm pe farfurie, peste spanac.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise