Spanac cu ou ochi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * Spanac (cantitatea e la alegere in functie de cat se doreste sa iasa, eu folosesc cam 1 kg pt 2 persoane) se poate folosi crud sau la borcan
  • * 1 ceapa
  • * 2-3 catei usturoi
  • * putin ulei
  • * putina pasta tomate
  • * sare, piper dupa gust
  • * ou

Mod de preparare

Spanacul se spala bine si se lasa la scurs.

Ceapa se taie solzisori fini, usturoiul se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei , cand s.au aurit se adauga frunzele de spanac si se lasa cateva minute la calit pana se inmoaie putin spanacul . Se adauga si putina pasta tomate si se potriveste de sare si piper.

Se serveste alaturi de ou ochi, prajit.

O bunatate plina de savoare si vitamine.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise