Spanac cu ou ochi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * Spanac (cantitatea e la alegere in functie de cat se doreste sa iasa, eu folosesc cam 1 kg pt 2 persoane) se poate folosi crud sau la borcan
  • * 1 ceapa
  • * 2-3 catei usturoi
  • * putin ulei
  • * putina pasta tomate
  • * sare, piper dupa gust
  • * ou

Mod de preparare

Spanacul se spala bine si se lasa la scurs.

Ceapa se taie solzisori fini, usturoiul se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei , cand s.au aurit se adauga frunzele de spanac si se lasa cateva minute la calit pana se inmoaie putin spanacul . Se adauga si putina pasta tomate si se potriveste de sare si piper.

Se serveste alaturi de ou ochi, prajit.

O bunatate plina de savoare si vitamine.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise