Spanac cu costita afumata

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg spanac
  • 200g costita afumata(kaiser sau carnaciori)
  • 1ceapa mare
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 50ml ulei masline
  • marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spanacul se spala si se pune la fiert.Dupa 2-3 clocote ,il scurgem si-l tocam,apoi il punem la fiert din nou doar cu apa cat sa-l acopere.

Prajim costita taiata bucatele si o introducem in vasul cu spanac.

Calim ceapa taiata marunt in uleiul de masline,adaugam pasta de tomate si faina,omogenizam si turnam amestecul peste spanac,la foc mic.Condimentam si mai fierbem 10\',iar inainte de servire presaram mararul tocat.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise