Spanac

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 kg Spanac
  • 1 lingura Maggi Secretul Gustului Intensavor
  • 30 ml Ulei
  • 1 buc Lamaie
  • 1 buc Ceapa
  • 1 lingura Pasta de tomate

Mod de preparare

Se spala spanacul, se opareste si se taie marunt. Intr-o cratita se pune ceapa taiata marunt, cu uleiul se caleste cam 5 minute dupa care se adauga spanacul se lasa sa se inabuseasca cam 10 minute, se pun 2 cani de apa si se lasa la foc mic sa fiarba, cand este aproape gata se pune Maggi Secretul Gustului Intensavor si pasta de tomate. La sfarsit se adauga cele doua feliute de lamaie. Pofta buna! se poate servi cu oua ochiuri.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise