Spaghetti cu sos de smantana si ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 500 g spaghetti;
  • - 500 g ciuperci;
  • - 500 g smantana;
  • - 100 ml ulei de masline;
  • - 100 ml apa;
  • - 1 capatana usturoi;
  • - sare, piper alb.

Mod de preparare

- Se fierb spaghettele conform instructiunilor de pe pachet;

- separat se face sosul din 100 ml ulei de masline in care se calesc ciupercile si peste care se adauga 100 ml apa;

- se adauga usturoiul maruntit si se mai lasa sa fiarba 5 min;

- se ia de pe foc si se incorporeaza smantana amestecand continuu;

- se servesc ca garnitura la friptura.

Nota:

- se serveste cu friptura de vita la cuptor, cu carne fiarta de vita sau pentru cei ce nu au timp cu pui la rotisor din Selgros sau Carrefour.

Pofta buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise