Pastele se pun la fiert in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Morcovul razuit, ardeiul, ciuperciile se taie in bucatele foaret mici, se adauaga peste ceapa calita, se acopera vasul si se lasa cateva minute la foc domol pana se inmoaie usor toate legumele, se adauga sare si piper. Se adauga vinul alb, se lasa sa fiarba 5 minute, apoi se adauga smantana si se mai fierbe 5 minute. Cand pastele au fiert, se scurg de apa si se toarna peste ele sosul de legume. Se servesc calde cu cascaval ras pe deasupra.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise