Spagheti cu ciuperci si sunca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Spagheti cu ciuperci si sunca

Ingrediente

  • Pentru 2-3 portii:
  • 1/2 pachet spaghete
  • 300gr ciuperci Champignon micute ca marime
  • 150gr sunca (de care doriti)
  • 2 triunghiuri branza topita
  • 100ml smantana de gatit
  • sare, piper, ulei masline, parmezan, usturoi granule

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert conform instructiunilor de pe pachet.

Ciupercile se spala, se feliaza si se pun la calit in putin ulei de masline. Se adauga sunca maruntita, smantana pentru gatit in care, in prealabil s-au topit triunghiurile de branza, si usturoiul granule. Se condimenteaza dupa gust. Dupa 10-15 minute sa ia de pe foc si se serveste cu pastele fierte si parmezan presarat deasupra.

Pofta buna!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise