Spaghete milaneze

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Spaghete milaneze

Ingrediente

  • Ingredientele nu sunt 100% cele pe care le folosesc italienii la pregatirea acestor paste, sunt ingrediente alese de mine pentru a pregati varianta mea de spaghete milaneze:)
  • 500 gr spaghete, 300 gr sunca presata, 300 gr ciuperci, 1 ardei gras, 3 rosii, 3-4 catei de usturoi, oregano, busuioc, sare, cascaval (parmezan)

Mod de preparare

Spaghetele le-am pus la fiert in apa cu sare si putin ulei.

Am taiat cubulete ardeiul si l-am pus la calit in putin ulei. La fel am procedat si cu sunca.

Ciupercile le-am taiat felii si le-am adaugat in tigaie.

Cand ciupercile si ardeiul au devenit moi am adaugat si usturoiul, rosiile, condimentele.

Spaghetele le-am scurs si le-am pus peste amestecul din tigaie. Le-am calit amestecand bine 2-3 minute.

Le-am servit cu cascaval ras deasupra.

Delicioase!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise