Se fierbe apa cu sare si o lingura de ulei. Cand incepe sa fiarba se adauga spaghetele si se fierb dupa instructiunile de pe pachet.
Se toaca ceapa, usturoiul si se pun la calit in 3 linguri de ulei.
Kaizerul il taiem feliute si il adaugam langa ceapa si usturoi in uleiul incins.
Dupa ce s-a prajit putin kaizerul, adaugam ciupercile taiate feliute.
Se adauga si o rosie taiata cubulete, 200 grame de bulion si o cana de apa (250 ml).
Se sareaza dupa gust si se lasa sa fiarba la foc mic, amestecandu-se din cand in cand sa nu se prinda.
Condimentam cu o frunza de dafin, oregano si busuioc si mai lasam cateva minute pana ce capata consistenta unui sos gros.
Se servesc spaghetele cu sosul milanez si cu cascaval ras pe deasupra.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise