Spaghete milaneze

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 grame spaghete
  • 200 grame kaizer
  • 250 grame ciuperci (eu am folosit bureti sau ciperci de padure)
  • 200 grame bulion
  • 1 rosie
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • oregano
  • sare
  • busuioc
  • 1 foaie de dafin
  • 4 linguri ulei
  • 250 ml apa
  • cascaval ras.

Mod de preparare

Se fierbe apa cu sare si o lingura de ulei. Cand incepe sa fiarba se adauga spaghetele si se fierb dupa instructiunile de pe pachet.

Se toaca ceapa, usturoiul si se pun la calit in 3 linguri de ulei.

Kaizerul il taiem feliute si il adaugam langa ceapa si usturoi in uleiul incins.

Dupa ce s-a prajit putin kaizerul, adaugam ciupercile taiate feliute.

Se adauga si o rosie taiata cubulete, 200 grame de bulion si o cana de apa (250 ml).

Se sareaza dupa gust si se lasa sa fiarba la foc mic, amestecandu-se din cand in cand sa nu se prinda.

Condimentam cu o frunza de dafin, oregano si busuioc si mai lasam cateva minute pana ce capata consistenta unui sos gros.

Se servesc spaghetele cu sosul milanez si cu cascaval ras pe deasupra.

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Incearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise