Se fierb spaghetele al dente in apa cu sare, se scurg si se toarna peste ele o lingura cu ulei. In uleiul ramas se prajeste putin carnea tocata, dupa care se adauga ceapa si usturoiul taiate marunt si se lasa si ele sa se caleasca cateva minute. Rosiile scurse si taiate bucati se incorporeaza in carne impreuna cu bulionul, sardelele tocate marunt, caperele si ardeiul iute maruntit, se gusta de sare si piper si se mai lasa pe foc, sa fiarba incet, circa 10 minute. Se amesteca spaghetele cu sosul, se toarna intr-o forma unsa (sau in 5 forme mici), se presara peste ele telemeaua rasa si se lasa sa se rumeneasca circa 20 de minute in cuptorul incins la 200°C. Se servesc cu salata verde.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise