Spaghete cu sos de legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 3 tulpine de telina (200 g),
  • 3 morcovi (200 g),
  • 2 cepe (100 g),
  • 2 linguri unt,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • 1 cutie rosii decojite (800 g),
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingurita busuioc uscat,
  • 400 g spaghete,
  • 40 g cascaval ras.

Mod de preparare

Se spala telina si morcovii, se curata si se taie cubulete, iar ceapa curatata se toaca marunt. Se pun la incins untul si uleiul si se calesc legumele, curatate si taiate, circa 10 minute, amestecand intruna. Se taie rosiile bucatele, se toarna - impreuna cu zeama - peste legume, se adauga busuiocul si se lasa sa fiarba incet, la foc slab, o jumatate de ora. Se fierb spaghetele al dente in apa cu sare si se lasa sa se scurga. Sosul de legume se gusta inca o data de sare si piper, se toarna peste spaghete si deasupra se presara cascavalul ras.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise