Spaghete cu rosii,dovlecei si cascaval

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Spaghete cu rosii,dovlecei si cascaval

Ingrediente

  • 400g spaghete
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 dovlecel
  • 1 conserva de rosii in suc de rosii
  • 250g cascaval
  • sare si piper
  • parmezan

Mod de preparare

Spaghetele se pun la fiert dupa indicatiile de pe pachet.

In acest timp se curata dovlecelul,se taie bastonase,care se pun la calit in 3linguri de ulei de masline.

Dupa ce s-a inmuiat dovlecelul,se toarna conserva cu rosii.

Se lasa si ele la inabusit in jur de 5 minute,apoi se presara cascaval,ori ras,ori taiat cubulete.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Cand cascavalul incepe sa se topeasca se ia tigaia de pe foc,se pun spaghetele fierte si scurse si se amesteca bine.

Se serveste cu parmezan ras.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Pui cu sparanghel si cartofi

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise