Puneti pastele la fiert conform instructiunilor de pe pachet. In apa lor de fierbere puneti sare si putin ulei de masline pentru a nu se lipi.
Tocati ceapa si ardeii grasi marunt, apoi caliti-le intr-o tigaie incinsa cu doua linguri de ulei de masline. Amestecati cateva minute pana se inmoaie, la foc mediu, apoi adaugati pipotele, usturoiul pisat, patrunjelul tocat, sare, piper, cimbru, boia, doua cani de apa si o alta cana de apa in care ati dizolvat lingura de bulion. Lasati la foc mic spre mediu, acoperit cu capac pentru 40 de minute, sau pana carnea este fiarta. Aveti grija sa verificati mereu sa nu scada prea mult sosul. Puteti completa cu apa daca nu este fiarta carnea. Sosul final trebuie sa acopere carnea un pic.
Adaugati spaghetele scurse peste carne, mai lasati un minut sau doua pana absoarbe sosul. Serviti fierbinte.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise