Chiftelutele: Se amesteca toate ingredientele in afara de ulei si vin si se formeaza bilute mici de aprox 2 cm. bine presate. Intr-o tigaie se incalzeste ulei si se prajesc pe ambele parti la foc iute cam 3 minute. Daca nu aveti o tigaie mare le prajiti in doua ture ca sa aiba loc. Cand sunt gata , peste ele se pune putin vin rosu.
Sosul: Ceapa, usturoiul si morcovul tocate se calesc in ulei, se adauga ciupercile maruntite, se calesc 5 min., se adauga rosiile cu ulion, patrunjelul si busuiocul si se fierb la foc mediu 15- 20 min., se adauga pasta de tomate, vinul, parmezanul, sare, piper, se adauga chiftelutele si se fierbe la foc mic 30 min., amestecand din cand in cand.
Se fierb spaghetele si se scurg.
Se servesc spaghetele cu sos si chiftelute si parmezan razuit deasupra. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise