Spaghete cu branza

Timp pregatire
900 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 3 persoane: circa 200 de grame de branza de vaca
  • degresata
  • sare
  • apa si 500 de grame de spaghete fara colesterol
  • fara grasimi
  • fara ou
  • fara coloranti si cu foarte putin gluten.

Mod de preparare

Se pune apa cu sare intr-un vas. Apa se lasa sa clocoteasca. Cand apa clocoteste, se adauga pastele si se lasa cateva minute, adica se fierb al dente. ca sa fie usor crocante si nu gelatinoase. In plus, fierte asa, pastele au un index glicemic mic si nu ingrasa.

Branza se da pe razatoare. Cand pastele au fiert, se iau cu un polonic. Se amestesca cu branza si se pot servi.

Se servesc calde, la pranz.

Pofta buna!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise