Spaghete cu bacon

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g spaghete
  • 400g smantana
  • 250-300g bacon afumat(salam afumat,sunca afumata)
  • 1 tub branza topita cu smantana
  • vegeta
  • ulei sau unt

Mod de preparare

Pentru inceput, se pune apa intr-o cratita pe foc si in ea se adauga sare, astfel incat apa sa fie sarata. Dupa ce da in fiert, se adauga spaghetele. Pana se fierb spaghetele, taiem baconul in cubulete si intr-o farfurie amestecam smantana cu vegeta dupa gust. Intr-o tigaie, se pune la calit baconul cu untul sau uleiul cateva min (5min). Dupa ce se caleste baconul, punem branza topita si amestecam pana se topeste,apoi adaugam smantana amestecata cu vegeta si mai lasam pe foc 5-10 min. Dupa ce e gata sosul se amesteca cu spaghetele. Pofta buna!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise