Spaghete Carbonara reţetă cu smântână

Spaghete carbonara reţetă

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Spaghete Carbonara  reţetă cu smântână

Ingrediente

  • 500 g spaghete
  • 400 ml smantana
  • 4 galbenusuri
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri parmezan
  • 200 g sunca
  • 200 g bacon
  • sare si piper

Mod de preparare

Mod de preparare Spaghete carbonara reţetă cu smântână:

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Baconul, sunca si usturoiul se taie fasii si se calesc in unt. Intr-un castron se amesteca smantana,albusurile si parmezanul apoi se adauga peste sunca si bacon si se lasa la fiert la foc mic amestecand continuu. Se adauga sare,piper si pastele scurse si se mai lasa la fiert pana se omogenizeaza. Se servesc calde cu parmezan dupa gust.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise