Spaghete Carbonara rețetă cu ciuperci

Spaghete carbonara rețetă

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr spaghetti
  • 300 gr ciuperci proaspete
  • 200 gr sunca de porc(preferabil de casa)
  • 150 gr parmezan sau cascaval
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • oregano,busuioc,sare

Mod de preparare

Mod de preparare Spaghete carbonara rețetă cu ciuperci:

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.Sunca se taie cubulete si se pune la prajit in ulei de masline condimentata cu oregano si busuioc,fara sare ca e destul de sarata.

Ciupercile se toc felii daca sunt mari,iar daca sunt mici se lasa intregi,se pun si ele la prajit separat de sunca,iar dupa ce s-au prajit se adauga peste sunca.

Se pun pastele peste sunca si ciuperci precum si uleiul ramas in tigaie se amesteca bine si se presara parmezan deasupra.

POFTA BUNA!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise