Legumele se curata,se spala ,se taie dupa necesitate si se fierb 20-30 de minute in apa rece cu putina sare sau se pot fierbe la aburi.Daca folositi legume congelate le puteti adauga in sos nefierte in prealabil,deoarece fierb mai repede fiind congelate.Carnea se spala,se zvanta si se taie cubulete. Intr-o tigaie se pune carnea la inabusit cu putin ulei de masline ,supa in care au fiert legumele sau apa fiarta daca fierbeti legumele la aburi.Cand carnea incepe sa se inmoaie se adauga legumele , ceapa si usturoiul tocate marunt ,se potrivesc de sare, piper, cimbru,busuioc si se continua fierberea.Daca mai este nevoie se mai adauga supa de legume sau apa si spre sfarsit se adauga vinul si se fierbe pana carnea si legumele sunt fierte si se obtine consistenta dorita pentru sos.
Pofta buna...
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise