sos tartar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 galbenusuri fierte
  • 200 g ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita mustar
  • 1 sardea sau 2-3 felii de ansoa
  • 2-3 castraveciori
  • patrunjel
  • 1 lamaie

Mod de preparare

Se prepara o maioneza din galbenusurile zdrobite, sare, piper si ulei. Se freaca separat pana se zdrobesc fileurile de ansoa, se adauga castravetii taiati ca jumatati de betisoare de chibrituri si patrunjel verde. Se amesteca totul cu maioneza si cu mustarul. Daca sosul e prea legat, se adauga zeama de lamaie.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise