Amestecati galbenusurile cu putina sare si bateti-le - cu mixerul - pana ce obtineti un amestec spumos, galben deschis.
Turnati-le intr-un vas (de preferinta de portelan) si puneti vasul pe baia de apa (fierbinte). Adaugati berea putin cate putin, amestecand intruna, pana ce sosul devine cremos. (Apa de sub vasul cu sos trebuie sa bolboroseasca, nu sa fiarba, altfel se taie sosul.)
Condimentati sosul cu sare, piper, praf de ardei iute si putina zeama de lamaie.
Sosul merge foarte bine cu peste de apa dulce fiert in aburi, cu friptura, carnati si legume.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise