Puneti intr-o cana de blender usturoiul curatat si taiat bucati, galbenusul, mustarul zeama de lamaie sau otetul, miezul de paine stors, bicarbonatul, uleiul, condimentati si mixati 15-20 secunde. Adaugati smantana sau iaurtul, dregeti gustul, dupa preferinta, cu zeama de lamaie, sare, piper, cimbru, amestecati usor cu o lingura si puneti-l intr-o sosiera.
Garnisiti cu frunze de patrunjel, menta, busuioc, cimbru, legume fierte. Foarte bun langa friptura, gratar, snitele, rasol, legume natur, cartofi prajiti, etc.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise