Sos picant cu smantana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 galenus rascopt
  • 1 lingura mustar
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingurite zahar
  • 2 linguri otet
  • 1/2 lingurita chili
  • piper

Mod de preparare

Galbenusul rascopt se freaca cu mustar, apoi se adauga smantana si se amesteca foarte bine. Apoi se adauga otetul si zaharul si se continua amestecarea.

Se pune chili si piper.

Se poate servi la fripturi si salate de cruditati.

Se mai adauga si putin suflet cat va lasa inima.

Pofta buna!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise