Se spala rosiile coapte, se trec prin separatorul de rosii, sucul obtinut se pune la foc, intr-o oala cu fund gros, la foc potrivit;
Cand sucul incepe sa fiarba se spumeaza si se reduce focul, amestecandu-se din cand in candpentru a nu se prinde si afuma. se lasa pana scade la sfert;
Se spala ardeii capia, se coc, se pun cu sare grunjoasa intr-un vas acoperit si se lasa sa se raceasca 15 minute, se curata de coaja si cotoare;
Se dau prin masina de tocat, intercalati cu ardeii iuti, taiati fasii, fara seminte;
Pasta obtinuta se pune peste sucul de rosii si se lasa la fiert 15 minute, amestecand din cand in cand;
Se potriveste de usturoi si sare si se pun frunzele de telina tocate marunt;
Se pun in borcane mici, se inchid ermetic si se sterilizeaza 30 minute.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise