sos picant

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 50 g ciuperci
  • 2 catei usturoi
  • 1/2 lingura faina
  • sare
  • piper
  • 2-3 fire patrunjel
  • 1 pahar vin alv
  • 1/2 zeama de carne

Mod de preparare

Se inabuse in putin ulei cu sare si piper ciupercile spalate si taiate foarte fin. Separat, in restul de ulei se adauga ceapa intreaga, faina, se amesteca se adauga si usturoiul taiat si firele de patrunjel. Se toarna vinul si zeama de carne si se lasa sa fiarba. Se strecoara si se adauga ciupercile, se potriveste de sare si se serveste.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise