Sos pentru iarna

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • un kg de rosii,
  • 750 g ceapa,
  • 750 g otet diluat,
  • 250 g zahar,
  • 20 g sare,
  • 25 g piper pisat,
  • 3 linguri de mustar,
  • 1/2 nucsoara,
  • 5 g scortisoara pisata,
  • 1 g cuisoare,
  • 2 g enibahar.

Mod de preparare

Se fierb rosiile cu ceapa si se dau prin sita; se adauga otetul si zaharul si se pun la fiert cu mirodeniile.

Se lasa sa fiarba pana se ingroasa ca o smantana.

Apoi, cald, se pune in borcane, se leaga cu celofan si se dau la o camara rece

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise