sos olandez

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 unt
  • 2-3 galbenuse
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper
  • 1/2 zeama de carne sau de peste

Mod de preparare

Se topeste 3/4 unt pe baie de apa, se adauga galbenusele, se amesteca mereu, sare, piper, zeama de lamaie cu picatura, se bate tot timpul cu telul pina incepe sa se ingroase.

Se adauga zeama de carne, putin cite putin.

Se lasa sa se ingroase.

Se pune si restul de unt, continund batutul.

Se serveste fierbinte.

Se poate pregati si fara zeama de carne.

Nu se lasa sa fiarba.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise