Sos la tigaie pentru friptura

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de pui
  • o lingura rasa de faina
  • 1 cub knorr PUI
  • 500 ml vin alb
  • la alegere o cana cu apa

Mod de preparare

Carnea taiata felii se prajeste in tigaia incinsa cu ulei,dupa ce se rumeneste,o scoateti din tigaie,in sosul ramas adaugati vinul, apa si 1 cub knorr pui.Cand a inceput sa fiarba,puneti faina amestecata cu o lingura de unt,amestecati si lasati la fiert cateva minute,sosul poate fii imbogatit cu rozmarin,smantana.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Aripioare de pui la cuptor. Reteta simpla, delicioasa si foarte usor de preparat

Prepara aripioare de pui la cuptor cu boia, usturoi, sare si piper. O reteta simpla, delicioasa si foarte usor de facut,...

Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparat

Descopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise