sos indian

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 25 g unt
  • 2 cepe
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 crenguta cimbru
  • dafin
  • frunze de telina
  • 1 lingurita faina
  • sare
  • boia iute de ardei amestecata cu boabe de cuisoare pisate
  • 1 ceasca zeama de carne

Mod de preparare

Ceapa taiata felii subtiri se rumeneste cu faina in unt. Se adauga radacina de patrunjel si frunzele de telina taiate marunt, cimbru, dafinul, sarea si boiaua. Se lasa sa fiarba in zeama de carne incet 30 de minute. Se serveste la oua, mancaruri de berbec.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise